Carrières

Fortan staat bekend voor zijn betrokkenheid en expertise. Mensen staan bij ons centraal en zijn essentieel voor onze prestaties. We zijn dan ook zeer gebaat bij tevreden werknemers, dat tevens een belangrijk doel is voor het bedrijf.

Als team maken we gebruik van elkaars talenten en sterke punten. Op deze manier streven we naar een maximale inzet en efficiëntie tijdens de uitvoering van projecten. Maar ook om de tevredenheid en plezier van ons personeel te waarborgen.

Als werkgever is Fortan toegewijd aan haar personeel. Het management is zich bewust van de impact van een goede human resources. In verlengde hiervan is er bij Fortan de instelling dat het blijven ontwikkelen van competenties essentieel is om de best mogelijke diensten aan zijn klanten te leveren. Maar ook om een uitdagende en ‘fun-to-work’ omgeving te creëren.

Via diverse kanalen zijn we altijd op zoek naar talent. Jonge professionals met de juiste achtergrond en interesse in een engineering carrière, zijn altijd welkom om contact op te nemen met ons. Kijk ook eens bij onze vacatures, vanuit onze kant is er altijd interesse om te kijken naar mogelijkheden op de korte of lange termijn.

Structural engineer

Voor de uitbreiding van de engineeringcapaciteit van onze onderneming zoekt Fortan contact een ervaren structural engineer die bereid is om binnen een team of zelfstandig complete projecten uit te voeren, te begeleiden en succesvol af te ronden.

  • Head office , the Netherlands

  • Full time

Lees verder
Draughtsman / Designer

For our commissions in machine and structural engineering we would like to expand our Chisinau team with an experienced, ambitious and enthusiastic

  • Chisinau , Republic of Moldova

  • Full time

Lees verder

Heb je interesse?

Kijk eens op onze website voor meer informatie over het bedrijf of stuur jouw CV met een korte motivatie naar hr@fortan-arnhem.nl.