Structural engineer

Voor de uitbreiding van de engineeringcapaciteit van onze onderneming zoekt Fortan contact een ervaren structural engineer die bereid is om binnen een team of zelfstandig complete projecten uit te voeren, te begeleiden en succesvol af te ronden.

Functieomschrijving

Als een structural engineer wordt je betrokken bij het basic design van veelal complexe staalconstructies aan de hand van regelgeving, specificaties en aanwijzingen van klant.

De engineer realiseert dit met de nodige kennis van zaken en een overtuigende autoriteit gebaseerd op werkervaring. De opdrachten worden met een grote mate van zelfstandigheid uitgevoerd. Soms is er sprake van een team van toegevoegde tekenaar/constructeurs waaraan leiding gegeven moet worden voor een specifiek project.

Functie-eisen

Wij zoeken een gekwalificeerde en zelfstandige deskundige (HTS/TU werktuigbouwkunde) met aantoonbare uitgebreide werkervaring als structural engineer in de staalbouw (bagger / scheepsbouw / machinebouw).

Naast een adequaat kennis en ervaringsniveau is zelfstandige beroepsuitoefening belangrijk en is het kunnen communiceren (Nederlands en Engels) met opdrachtgevers en medewerkers van Fortan een cruciaal onderdeel van het functioneren.

Wat we bieden:

  • Fortan biedt een brede en uitdagende functie in een
    snelgroeiende internationale organisatie met ruime mogelijkheden tot persoonlijke en professionele groei.
  • Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden en studiemogelijkheden.
  • Een rechtstreeks dienstverband bij ingenieursbureau Fortan.

Heb je interesse?

Kijk eens op onze website voor meer informatie over het bedrijf of stuur jouw CV met een korte motivatie naar hr@fortan-arnhem.nl.